Project Description

Domos da 23 a 33

23) Sa domo de sa panada – Panadas
24) Sa domo de sas ciusones e de sa matta frissa – Gnocchi fatti in casa con sugo di cinghiale, matta frissa con miele
25) Sa domo de sa panedda – Vari tipi di formaggi e perette
26) Sa domo de sas chentinas lurisincas – Degustazione dei vini delle cantine di Luras
27) Sa domo de sa pittura – Biancheria e oggettistica dipinta a mano
28) Sa domo de s’abe – Miele artigianale di una o più fioriture
29) Sa domo de su coccoi – Lumache al sugo di pomodoro, vino rosso e bianco, pane e acqua
30) Sa domo de sa cozzula in su fundheddhu cun sas pulpuzzos – Pane fatto in casa, carne di maiale macinata e condita, vino, acqua
31) Sa domo de su pane cun sa porchetta – Pane casereccio, tradizionale, cotto nel forno a legna con la porchetta
32) Sa domo de sa suppa lurisinca – Zuppa lurese e seadas
33) Sa domo de s’ispuntinu – Formaggi, salsicce, salami, lardo, sott’oli e carne